NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Belysning skal ikke bare give lys - det skal give stemning.

I gamle dage benyttede man tællelamper til at skaffe sig det svage lys til at kunne orientere sig. Siden er lyskilderne blevet mere kraftige, og giver et bedre lys som kan bruges til mange andre formål. Men stadig har formen og målet været det samme; man skal kunne arbejde ved lyset.

Musik- og eventindustrien har været garant for stemning og effektbelysning, og med LED lys er mulighederne for at tage det med ind i hjemmet kommet helt tæt på.
De typiske LED lamper skal ikke kun være flotte i sig selv, men også skabe et behagelig og effektfuldt lys.

Dit valg af LED lamper er vigtig for din trivsel

Dagslyset du får ind af vinduerne bidrager primært med lys på de lodrette flader; vægge osv. hvor imod kunstigt lys fra lamper med LED belysning hovedsagelig bidrager til belysning af vandrette flader som lofter og gulve.
Lyset er meget væsentligt, men på samme tid også en ofte overset faktor for indeklimaet.
Mange glemmer at et rum kan ændre karakter, når belysningen ændres, derfor er det vigtig at du overvejer, hvilke lamper og LED belysning du skal have. På samme måde som du overvejer, hvilke møbler du skal have.

Vigtigt med den rigtige LED belysning

For det meste er de lamper vi har i vores hjem nedadrettet i deres lysafgivelse, det betyder, at rummet stadig vil føles mørkt, selvom vi har mange lamper.
I et rum med mange lamper med nedadrettet lys, vil du få følelsen af, at rummet er mindre end det egentligt er, og du vil få en fornemmelse af at der er lavt til loftet, det skyldes at lyset ikke kommer ordentligt ud i hjørnerne og oplyser overflader.
Som udgangspunkt er det godt at blande flere typer lamper og lyskilder. f.eks. LED pærer og LED spot i samme rum, der vil du få en bredere belysning, der oftest er nødvendig i et rum med flere funktioner.
Tendensen i vores hjem er, at vi ønsker at samle familien i flere funktionsrum som fx køkken-alrum, hvor der bliver lavet mad, arbejdet ved PC og læst lektier ved spisebordet. Derfor er orienteringsbelysning nødvendig, men vi vil også have ekstra belysning ved de enkelte arbejdsstationer. Derfor skal du kombinere belysning med hygge, stemning og arbejdsbelysning. Alt dette kan klares med det helt rigtige LED lys.

Det er ikke nødvendig at skifte lampe når du skifter til LED pærer

Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at skifte dine lamper, hvis der ikke er elektronik i dem. Men lyset fra en LED pærer er mere direkte og kan derfor godt virke for skarpt i en lampe der ellers var behagelig før. Det kommer helt an på udformningen af lampen.
Er der elektronik i din lampe, trefor eller lysdæmper, er det vigtig at kontrollere om det kan gå ned til det nye Watt forbrug, hvis det er indbygget, skal du have en elektriker til at skifte. Er treforen derimod ekstern, må du selv gå i gang.
Det er altid en god idé at undersøge, hvad du selv må skifte på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Alle lamper på vores side er LED kompatible

Hos Nettoled.dk fører vi kun lamper der fungerer optimalt med LED. Vi har både decideret LED lamper og almindelige lamper, der er velegnet til LED pærer.
Vores lamper er nøje udvalgt, hvor høj kvalitet og design mødes og giver dig den bedste oplevelse.
Ofte er der angivet et max for pære størrelsen, for at sikre mod varmeudvikling. Det er ikke et problem, når vi snakker LED, men du kan med fordel bruge Kelvin skalaen til at finde den LED pære, der matcher det tiltænkte lys for lampen.

Vi har et stærkt team af lampeleverandører

Når vi snakker lamper til belysning er Nordlux en af de helt store spillere. Deres design, kvalitet og pris er noget der gør det interessant for de fleste købere.
Skinnesystemet fra Flashlight, er et meget spændene produkt, der virkelig er flexibelt over for dine behov og det er til at ændre på, hvis det er nødvendig for dig.

En af vores lygtemærker er LED linser, der har specialiseret sig i at få det mest optimale ud af den lille diode.
Vi har et tæt samarbejde med landets største grossister inden for el og belysning. Så søger du en lampe vi ikke fører i shoppen, er du altid velkommen til at fange os på support-chatten, for at høre om vi kan skaffe den hjem til dig.

Leveringstid må beregnes på designer lamper

Mange af vores lamper er designer lamper, og for at kunne sælge dem til jer til den mest fordelagtige pris som mulig, er vi nød til at hente dem hjem fra vores leverandører i takt med at de bliver solgt. Vi har et tæt samarbejde med vores lampeleverandører, som alle er placeret i Danmark. Så snart du har afgivet en bestilling, vil vores grossist få beskeden, så vi arbejder så effektivt som muligt for dig.

Leveringstiden på disse produkter vi typisk være 3-5 arbejdsdage. Dog kan det være lidt længere ved helt specielle produkter.

Du må selv montere alle vores lamper

Alle lamper der er monteret med ”naturlig” udtag må du selv montere. Det vil sige med stik til et strømudtag eller som monteres i loftudtag med klemmer.
Det er vigtigt at en LED pære har en stabil forbindelse da driveren er indbygget i
selve pæren og derfor vil blinke, hvis spændingen ikke er konstant.
Alt ledningsførsel på lampesiden af væggen, må du i store træk selv lave som privat person. Du kan læse mere om hvad du må sik.dk

Spar penge ved at købe lampe og LED pære sammen

Du kan ved Nettoled.dk tilkøbe en LED pære med til lampen, når du vælger din lampe. Ved alle lamper, vil der være en rulle menu, hvor du kan finde alle de tilgængelige pærer, som passer til den enkelte lampe. Det gør, at du er sikker på at få en optimal LED lyskilde til din nye lampe. Derudover vil du få LED pæren til en yderst fordelagtig pris og kvaliteten er stadig af vores kendte og høje niveau.

Lamperne er dækket af købelovens garanti på to år, og du får naturligvis 2 års dobbelt op garanti på alle vores pærer, også selvom du køber dem sammen med en lampe.

Har du brug for hjælp til valg af lamper eller andre spørgsmål omhandlende dit nye LED lys?
Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med din LED belysning.
Tlf. 96606061 eller mail.