NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

HANDELSBETINGELSER

www.nettoled.dk

 

Produktinformation:

På www.nettoled.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til www.nettoled.dk via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Nettoled accepterer ordren.

Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:

Købers bestilling af varer fra www.nettoled.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.nettoled.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.nettoled.dk er først indgået, når www.nettoled.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.nettoled.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Forsendelse – Levering:

Nettoled.dk sender varer indenfor 1-3 arbejdsdage.

Ved udsolgte vare kan leveringen være op imod 3-5 uger.

 

Reklamation:

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Reklamation skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.nettoled.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Nettoled.dk yder 2års reklamation på produktet, dette omfatter fabrikationsfejl og mangler. Garantien bortfalder ved unormalt slid, mishandling eller ikke korrekt håndtering af produktet. Vi forbeholder os retten til at fakturere de omkostninger der har måtte være ved en returnering.

Ved problemer med et produkt kontakt da venligst Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fortrydelsesret

Meddeler køber www.nettoled.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.nettoled.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du skal sende varen i original emballage - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler, at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark, portoen er på købers egen regning.

Du kan også fortryde dit køb ved, at nægte modtagelse af forsendelsen.

Nettoled betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Referencer

NettoLED forbeholder sig ret til at referer til samarbejdet med erhvervskunder på alle platforme under S&B Import Danmark, her under salg, www og flyer, med mindre andet er aftalt imellem parterne.

Info:

Hjemmesiden: 

Adresse:
Postnr.:
By:

Kontakt:

www.nettoled.dk

Halkærvej 41
9240

Nibe

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

                                                                                                                

 

Forbehold for ændringer:

Nettoled forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.