NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

FAQ

HVAD ER LED?

 

LED (Light Emitting Diode), på dansk lysdiode, bliver som lyskilde mere og mere almindelig.

Udviklingen inden for indendørs belysning er gået stærkt de sidste år, og kvaliteten er nu fuldt ud på højde med de gamle glødepærer.
Lysdioder i almindelige spots er nu så gode, at de med stor fordel kan benyttes til erstatning for almindelige halogen spots.

LED-pærer af denne kvalitet er noget forholdsvist nyt på det danske marked, så informationen ved køb af disse er sparsomme.

Dette betyder at du skal bruge enorme mængder tid på, at belyse emnet for at sikre at du får en pære der dækker dit behov, og det er næsten uoverskueligt for den almindelige forbruger at gennemskue, hvad man skal vælge. Derfor har NettoLED.dk samlet de bedste pærer, der matcher dit nuværende forbrug,
Skulle du ligge inde med en pære der ikke er i vores nuværende sortiment, er det helt sikkert en vi kan skaffe fra vores fabrik hvis du blot kontakter os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mange, der allerede har erstattet halogens spots med LED, har sandsynligvis en oplevelse af en alt for utilstrækkelig lysstyrke.

Sådan behøver din oplevelse ikke at være.
Du kan trygt handle hos NettoLED.dk. Endvidere kan du i denne FAQ læse mere om LED pærens faktorer
Kelvin, Lumen m.m.

Hvis du ønsker mere information om LED eller bare har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive her.

mere end velkommen til at skrive til supporten